Saturday, February 24
Shadow

Inred med textil

Textilier av olika de slag gör otroligt mycket för trivseln i ditt hem. Se till att satsa på textil för att få en ombonad och inbjudande känsla.

Skräddarsydda gardiner

Tyger och textilier gör det lätt att få till en personlig stil och de skapar en härlig atmosfär till ditt hem eller till kontoret. Gardiner ramar in fönstren fint och här hittar du sydda gardiner efter mått. Det är ett gott råd att satsa på skräddarsydda gardiner som verkligen lyfter fram det unika i just ditt hem på allra bästa sätt.

Din inredning talar om vem du är till stor del – låt kreativiteten och fantasin flöda när du inreder. Tänk på att det är väldigt välgörande att vara i en miljö som man trivs i. Det ger lugn och ro till sinnet.

Här kan du få högkvalitativa skräddarsydda gardiner som passar till alla olika typer av hem. Du lär garanterat hitta det som du söker här, oavsett om det är gardiner till din lägenhet, din villa eller till kontoret. Utbudet är oerhört brett och du kan välja mellan många olika färger, modeller, sömnader, skenor och tyger. 

Hotellkänsla

Här har du möjlighet att måttbeställa dina nya gardiner som skräddarsys helt efter dina egna önskningar och behov. Du behöver inte oroa dig för att det bara går att beställa standardstorlekar – det är helt och hållet dina mått som gäller. Dina gardiner levereras sedan med ett golvsläpp om cirka 20 millimeter och gardinerna är vidare försedda med ett mycket praktiskt veckband för gardinkrokar. Den nedre fållen är generöst sydd med måtten 7 + 7 centimeter – allt för att du ska få ett så vackert fall som möjligt.

Ett litet tips: om det är en hotellkänsla som du söker, bör du välja att ha två lager av gardiner. Rekommendationen är ett lager av en tjockare gardin och det andra lagret av en tunnare sådan. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *