Sunday, May 26
Shadow

Skaffa take away-förpackning med er egen logotyp

Äger du en restaurang, ett café, ett bageri, pizzeria eller liknande som erbjuder take away som en av era många lösningar? Då är det också en riktigt bra idé att titta närmare på personlig take away-förpackning med tryck.

Visst kan man köpa helt neutrala papperspåsar, pappersmuggar, inslagspapper och liknande. Men om man vill sticka ut lite och dessutom göra reklam för sitt eget företag, så är det en riktigt bra idé att välja förpackning med er egen design.

Och om man är intresserad av take away-förpackning med tryck, kan man vända sig till Limepack, som erbjuder olika lösningar med förpackningar med unik design.

Limepack erbjuder take away-förpackning med tryck

En riktigt bra plats att börja på, om man vill titta närmare på take away-förpackning med tryck, är hos Limepack.

Limepack är en webbshop som ger möjlighet för dig att själv designa förpackningar och inslagning för den take away-mat och de drycker du erbjuder dina kunder. Och här skulle det självklart vara jättesmart att välja en logotyp eller ett kännetecken som en del av företagets visuella identitet. Limepack kan hjälpa till att designa den helt rätta logotypen för företaget, som sedan trycks på förpackningen.

Hos Limepack erbjuder de många olika sorters take away-förpackningar med tryck. De har exempelvis bärkassar, muggar, koppar, bägare, små påsar, inslagspapper, lådor, pizzakartonger och mycket mer. Så oavsett vilken typ av take away ni erbjuder i ert företag, borde det vara möjligt att hitta take away-förpackning med tryck hos Limepack.

Sprid er logotyp och design så mycket som möjligt

Men varför ska man överhuvudtaget lägga så mycket tid, energi och pengar på take away-förpackning med tryck? Varför inte bara välja helt neutral förpackning?

Den senare lösningen kan man naturligtvis välja, men det är en stor fördel att använda förpackningen som en form av reklam. När folk går runt på gatan med bärkassar eller en kaffekopp i handen med er logotyp, kommer det att skapa mer uppmärksamhet kring ert företag. Kunderna blir på så sätt vandrande reklampelare, när förpackningen har er logotyp eller liknande.

Om du är intresserad av att utvidga företagets visuella universum, kan nästa steg mycket väl vara att titta närmare på de olika möjligheterna för take away-förpackning med tryck hos Limepack.

Limepack är alltid redo att hjälpa till om du behöver den helt rätta lösningen med skräddarsydd take away-förpackning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *